vacker eller grotesk?

| 5 kommentarer

Hmm..satt i photoshop en stund i dag. Satt å funderade på vad jag skulle ändra med mitt ansikte om jag skulle plastikopererade mig. Åsså ändrade jag allt de i photoshop med viss överdrivenhet…å resultatet ser ni ju här! Tänk nu på att bilden e medvetet överdriven..men kul ändå! haha! I love it! En söt Gollum?!

Annars i dag har de ju varit en rätt blandad dag. Var på föreläsning i morse som man kunde skitit i…lärde mig ju saker men…inga saker som ja kommer använda mig av i mitt kommande yrke. Sen gick ja hem med värsta motivationen! men den försvann ju lika fort som ni vet…

Men nu på kvällen så e de rätt najs igen! Men lite depp har allt funnits i dag. Å det har handlat om allt mellan himmel å jord…Allt från att ja kanske e superallergisk emot hundar till att jag känner mig så jävla ensam till att de e för långt kvar till lörda då ja ska ut å partajja! Ja..en typiskt tjej-depp-dag.

Imorrn däremot ska ja upp å gå på min kära träningsmaskin innan frukost! Å sen blir de till å packa å plugga heeela dagen. Å sen på lörda får ja äntligen gå ut å dansa igen!

Föresten. Är det att rekommendera att plastikoperera sig?! hihi…

5 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.