musik + känslor = sant

| 0 comments

Alla ni som har kännt mig ett tag…eller alla ni som kännt mig sen jag var en hel del massa år yngre! Ni vet vad låten ”Tro” med Marie Fredriksson gör med mig. Det går fortfarande inte en enda gång utan att jag bryter ihop så där. En otroligt känslosam låt.
Det finns vissa låtar som verkligen sätter sig hos mig, och som jag parar ihop med händelser, personer eller både ock. För er som inte känner mig kommer här en liten låtlista med förklaring!

Marie Fredriksson – tro = Sam nuo, min dåvarande bästa vän, nu är han en ängel uppe i det blå.
Nicola – dont break my heart = Madde! Min schlagerkompis!
Snook – Mr cool = En kille som kallas ”big fred” ploppar alltid upp i huvudet under den låten! En hoppandes fredrik!
Tezz – ”the second you sleep” = Jennie! Vi kan texten helt utantill, och alla i jönköping vet om det!!
Lena Ph – det gör ont = Sara! bilden jag får i huvudet är en sara dansandes med ett micstativ!
Linda Bengtzing – jag ljuger så bra = Mli! ingen trodde att du skulle kunna texten bättre än mig! Därför tänker jag alltid på dig när jag hör den! hihi
Snowstorm – in och ut = Alla som har träffat Tezzan kan nog förstå varför ja tänker på henne under den låten!
Håkan Hellström och Winnerbäck = Hägg, Adam Micke och Jake the snake…i en garderob!

Nu finns de en låt som har fastnat helt i mitt huvud Mario Vazquez – gallery. Den här låten har på något sätt blivit en mega favoritlåt! Av någon konstig anledning känner jag mig extra stark inombords när jag hör den! Å ni som känner mig kan ju då ana att den går på repeat här hemma! haha, jajjamensan!

lite kul ändå att låtar kan få en att minnas händelser, känslor, personer…Musik betyder mycket för mig!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *