Lögnens pris – se eftertexten!

| 3 kommentarer


Stod där å kände efter…trots att det var 20grader i solen å 12grader i skuggan så var det jävligt kallt..det blåste som fasen å blåsten kändes som minusgrader..brrr…så det blev inget dopp för lilla Malin i dag inte..nope.

Så vad händer annars i veckan gör mig då. Absolut ingen aning. Trodde jag visste för nån timma sen eller två…men ack så fel ja hade 🙂 Men det blir väl en pluggande vecka tror ja. har ju examinationsuppgiften som ska in efter påsk…Så behöver ju fota den å fixa å trixa. Sen e de ju PÅSK!! Å vad händer på påsk i år?! Jo de ska ja tala om för er!!!

På långfredagen och påskafton så kommer den tvådelade långfilmen ”lögnens pris” att sändas. Och det är ett måste, i alla fall för mig, att se den. Å den ska spelas in med! För i eftertexterna finns mitt lilla namn med! hihi! Min praktik var på svt fiktion och jag var med under inspelningen till den filmen! Hur himla coolt som helst! Det ska bli så grymmt kul att se hur slutresultatet blev. För när man väl står där på inspelningen så är det grymmt svårt att föreställa sig hur det kommer att se ut färdigklippt med ljud till. Men jag har spanat på trailern och det kan nog bli bra. Synd bara att jag har reality feelings om vissa av skådespelarna bara…uch…vissa gillar ja enormt mycket och vissa andra…så tror nog jag kommer störa mig på en viss person under filmen, men hoppas den personen gör ett sådant bra jobb att ja glömmer bort det.
*livet går inte alltid din väg*

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.