Idag var det Renskavsgryta till middag

| 2 Comments

Innan jag flyttade till Stockholm hade jag aldrig ätit vilt kött. Om man nu säger så, oklart. Älg och ren visste jag knappt att man åt. Men så står jag en dag på Sandys mackbar och min kollega köper en baguette med renröra. Ytterst märklig beställning enligt mig. En ren röra…en röra utan något i…alltså typ bara sås??

Personalen fick sig ett gott skratt när jag säger allt detta högt och sen när de förklarat att det är ren som i djuret… vadå kan man äta ren?!

Den dagen provade jag renröra i mackan och sen dess har ja gillat vilt kött. Kan varmt rekommendera älgkorven på restaurang grodan på Östermalm, supergod!

2 Comments

  1. Sara den rara kan meddela att den smarriga korven inte längre finns kvar på menyn. Säkert för det inte är säsong men det är ändå synd. Sjukt god!

  2. Vi får se det som att vi har en sak att se fram emot när sommaren är över. Om den kommer tillbaka då.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *