Svar på tal!

| 0 comments

Jag älskar att företag numera har en sådan oerhört bra webbkoll på vad som skrivs om dem. Polarbröd har självklart fått upp mitt inlägg i deras dator och gett mig ett perfekt svar på tal! Varför det faktiskt står en ren i butiken.

Hej,
Vi ser att du reagerat på vår butiksskyltning och vill gärna förklara bakgrunden. Renen är en del av Polarbröds logotyp. Dessutom är ursprunget till Polarbröd en smörgås med renkött. Det var Greta Nilsson, mormor till Polarbröds VD Karin Jonsson Bodin, som uppfann Renklämman, eller Polarsandwich som hon kallade den. För att förstärka detta använder vi ibland renar i butik, något som genom åren har uppskattats av många konsumenter. 
Vi utvecklar ständigt vårt butiks- och skyltmaterial. De uppstoppade renarna kommer att börja fasas ut under året och på sikt ersättas av konstgjorda renar. Ett antal konstgjorda renar kommer att testas i butik redan nu under våren.

Med vänlig hälsning
Polarbröd AB
Helena Rönnmark


Tack snälla Helena för svaret. 
Och tummen upp att det är en kvinna bakom företaget! Fakta jag inte tidigare satt på. 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *