Tack för komplimangen!

| 0 comments

Egoboost.
Men jag kan inte låta bli att ctrlC och ctrlV på den här…
Jag får otroligt många mail av
folk som bara vill ligga. Men den här killen har ju verkligen lagt ner sin själ i att omformulera ”hej ska vi ligga” till en komplimang. Tummen upp…och NEJ TACK.
”Ursäkta mitt extremt spontana o kanske lite konstiga mail. Jag är otroligt seriös med denna sidan egentligen o för mig handlar en dejt om att ses, ta en fika, känna vibbarna/kemin för att sen skiljas åt och ta alt ett steg i taget. När jag nu såg din bild kände jag dock att hjälp, denna tjej hade jag inte haft några problem med att redan på första dejten bara dyka i säng med, vare sig jag kände pirr i magen eller ej. Dina underbart vackra ögon ihop med en otroligt attraktiv kropp fick mig att bara längta efter att spendera en natt med dig. Jag är egentligen trött på kravlös sex men du fick in mig på andra tankar rätt omgående. Jag säger inte attt jag tror att du skulle hoppa i säng med mig bara sådär utan mer att jag gärna hade träffat dig o sen bara sett hur allt känns o skulle även du känna en stark attraktion så kan man ju se det som ett äventyr o sen se om fjärilarna kommer som pluspoäng.

Ledsen om detta blev ett av de där korkade mailen jag kan tänka att du får mängder av här. Hur som..kände bara att jag ville vara helt öppen med mina känslor då det typ nästan aldrig händer att jag känner en sån stark fysisk attraktion utan att känna personen. Ta det som en seriös komplimang att du helt enkelt är sexig o söt på en gång om inte annat=)

Tycker du jag låter skruvad nu så ja, då behöver du inte ens svara. Ta hand om dig iaf!/Alexander”

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *