En inblick i mitt liv som Sjuk

| 0 comments

Det enda man vill när man är magsjuk – att bli frisk

Det enda man vill när man börjar bli frisk – anlita städerska

Det känns som jag levt på en öde ö. Den enda vän jag haft är en hink. Jag döpte den till Sally. Jag och Sally mot världen. Under vaken tid på dygnet har vi försökt få i oss vatten och mat. Men just på denna öde ö fanns enbart mackor och kranvatten. Antagligen var det förgiftat, för jag fick inte behålla ngt. Jag och Sally har legat och andats tillsammans, lyssna på tystnaden på denna öde ö.

Men så en dag försökte vi bryta oss loss. Jag lyckades byta ö till WC istället…vänskapen försvann mellan Sally och mig…

Äh..skämt åsido. Finns de ngt värre än att bli frisk och vara tvungen att rengöra den där jävla hinken man spytt i?? Jag slänger den å köper en ny.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *