1a gången för allt!!

| 0 comments

Som en klok kvinna sa på tv igår.

”man har bara en första gång till allt”
Idag gjorde jag ngt för första gången.
Kändes bra
det funkade
Men kommer troligtvis inte hända igen!
Jag har idag beställt hemkörning av pizza.
Jag beställde pizza online.
En timma efter beställningen dyker det upp en liten indier som inte kan svenska utan bara knacklig engelska. Jag undrar direkt om han åkt ända från indien för att ge mig min pizza, eftersom pizzan var kall. Men sen kom jag på att han nog inte har en släde med renar som tar honom över hela världen för att leverera pizzor.
Pizzan var god.
Min hunger försvann och jag behövde inte gå ut och frysa.
Sen blev det ju plus / minus noll eftersom jag tränade idag för första gången i år!
CHECK på det gott folk!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *