NU blev jag gammal

| 0 comments

Vissa saker är bara till för äldre människor

Inte äldre som att de nödvändigtvis måste vara gamla
utan äldre i formuleringar som mogen, kommit ifrån barnastadiet, lite mer seriös i livet….
Kanske illa förklarat.
Och totalt bara flams utifrån vad jag själv tycker och tänker, ingen logik alls.
Men just i denna stund har jag zappat runt på tv:n. Inser efter ngra minuter att jag fastnat på svt24 där de visar ngt gammalt avsnitt av just ”på spåret”…jag fann det underhållande nog att jag totalt glömde bort tid och rum. skrattade till och med till…och det var då jag insåg att det ju är handboll på en helt annan kanal. Ngt som jag borde titta på.
Nu är ordningen återställd
hanboll
sverige – argentina…vi loosar så här i de första minuterna.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *