Dagens reflektioner

| 0 comments

* Det finns tydligen folk som arbetar med att göra cv till folk och tar betalt för detta. Detta uppskattas inte och rekommenderas inte till er jobbsökande. Det blir eventuellt inte alls sanningsenligt med verkligheten och ord kan användas som ägaren till cv:t själv inte förstår.

* Traditioner. Varför Ärtsoppa och pannkakor på en torsdag. ”Äntligen är det torsdag så jag tvingas äta ärtsoppa för att få pannkakor” -Hej och välkommen till vuxenlivet, fritt fram att enbart äta pannkakor, vilken dag i veckan du vill!! (bör dock poängtera att traditioner uppskattas och bör hållas…men att behöva äta ngt äckligt för att få ngt gott…njae)
* Reklam påverkar vare sig vi vill det eller inte. Kom på mig själv att bjuda på gevalia när jag får oväntat besök…tjena tjejen! Du är lättlurad och dessutom gillade du frasen…när man får oväntat besök.
* Är duktig på att vissla när jag inte ler. Anledningen till att jag anser att jag är kass på att vissla är för att jag ler mesta delen av dagarna.
Over and out

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *