skräckinjagande men intressant

| 0 comments

Klockan 21:00 på fyran så börjar en ny serie

”en unge i minuten”
Jag är lite splittrad till sådana serier.
1. jag tycker det är superläskigt av bara tanken av att jag faktiskt är en tjej som ngn gång eventuellt ska trycka ut en unge ur min kropp…smärta, spricka, gå sönder helt och hållet. kissa och bajsa inför folk. Tycker det låter superläskigt.
2. jag tycker det är så sjukt intressant. En bebis kan växa i tjejers magar och sen efter en viss tid så trycker men ut den…jag vill veta allt om hur det går till!
om tio minuter kommer jag att sitta med en kudde upptryckt framför näsan och titta förundrat på dessa människor som till och med ställer upp att bli filmade av tv under denna vackra och fasansfulla händelse.
Rolig parantes. Jag känner igen den ena tjejen som finns med i reklamen för kvällens program. Så gör även Hanna. Är det en liten skövdetjej som vi ska få se föda barn på tv? det återstår att se.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *