Tisdag, en vecka kvar till jul!

| 0 comments

Är ni några som lider av migrän?
Jag har tjejkompisar som får det ibland, och en bror som får det ibland.

Visste ni att var femte kvinna får det och var tionde man. Det kan störa mig. Varför ska vi åka på skiten oftare än männen…

Jag har lärt mig mina migränsymptom och brukar hinna ta tabletter innan det bryter ut helt och hållet. Men ibland så kommer det för snabbt och vips så kan ja knappt röra mig utan att ha extrem smärta i nacke och huvud och bli sängliggande. Helt still måste jag vara, i mörker, utan ljud. Rör jag på mig är chansen att jag mår så illa att jag spyr. Det är hemskt.

Så här en dag efter en migränattack så känns det som om jag har sprungit fem mil med dålig kondis.

 

Men inte skall jag ligga här i soffan och vila
jag skall strax till mitt jobb ila
Tur att jobbet kommer att ge mig energi
så att jag glad och pigg kommer att förbli
Ha en underbar tisdag nu alla fina
låt den sprida ljus och skina:)

 

Heppåre

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *