göteborrrrg!

| 0 comments

göööööteborrrrg den vackra staden gör att jag blir knäsvag
att flytta hit var defenitivt inget misstag :)

Idag sprang min bror med flickvän in på jobbet och sa hej. Heeeeelt fantastiskt kul!! Att de dessutom bestämde sig för att stanna kvar ett tag på kvällen för att äta mat med mig var ju ännu bättre. Under alla år i sthlm existerade inte sådant här med familjen så det här mina vänner är ren å skär LYX för mig.

Observerat på restaurangen:
Servitören var från göteborg av den enkla anledningen att ingen annan hade slängt sig med följande citat.
- Häng med så ska ni få ett riktigt Gött bord!
- Sådär ja, en pille till dig (han menade väl pille som pilsner som öl)

 

Det händer ibland att två vuxna grabbar i skinnpaj å tatts äter var sin bananasplit efter en rejäl köttabit.

Over and Out

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *