Intressant diskussion

| Inga kommentarer

det där vad tjejer vill ha och vad killar tror att tjejer vill ha. Jag anar att jag bara har skrapat på ytan av hur olika vi ser på saker och ting. Tjejer och killar alltså.

En kille påstår att man som kille måste vara kaxig och ha attityd för att vinna tjejen. Lite smått elak för att göra tjejen intresserad. Lite som filmklyschan, vad lite elak mot tjejen och hon kommer finna dig intressant och du kommer att vinna hennes hjärta.  Killen jag pratade med menade att snälla goa och rara killar aldrig vinner tjejen och därför måste bli kaxiga och ”lite charmigt elaka”.

Jag påstår däremot att det är den snälla rara goa killen som vinner i längden. Det är den killen man vill ha på riktigt. Det kanske kommer med åldern. Visst att jag tycker om skönt kaxiga killar med humor. Men de behöver ha en gigantisk dos av ödmjukhet och snällhet för att vinna mitt hjärta.

Se bara på paradis hotellet, det är den ärliga, charmiga och snälla killen som vinner tjejernas hjärtan. (ja jag tittar på det programmet)

Jag trodde att man i min ålder hade slutat att spela ”spelet” för att ”vinna” ngn att vara med. Jag trodde att folk i min ålder äntligen är sig själva och hade slutat spela spel. Men tydligen inte. Killen jag pratade med är fyra år äldre än mig.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.