Rättvisa?

| 0 comments

Åkesson får en tårta i ansiktet. De flesta skrattar och tycker det är rätt åt honom.

Jag säger varken bu eller bä men en sak vet jag. Vi lever i en demokrati. Människor i det här landet har röstat fram Åkesson och hans parti. Så vad ger denna kvinna rätt att agera som hon gör? Kommer hon få ett likadant straff som om hon tårtat Reinfelt?

Jag säger inte att jag på något sätt står på Åkessons sida när det gäller åsikter och tankar som han har. Men han är en människa som alla andra som har rätt till att ha åsikter. Och eftersom människor i det här landet har röstat fram honom har han rätt att framföra sina åsikter politiskt.

Jag har väl inte rätt att kasta en tårta i ansiktet på min granne för att han råkar vara en kattmänniska och jag en hundmänniska?

Väx upp säger jag till kvinnan som tårtade Åkesson.
Har hon nu så mycket agg och åsikter varför inte börja involvera sig i politiken istället där hon kanske har en chans att vara med och påverka.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *