Min top fem

| 0 comments

På plats nummer ett kommer självklart danmarks låt.

Jag kan inte rå för det. Jag gillar den, känns som ja hört den furut (nähä?!) och jag gillar hur de ser ut och för sig på scen.
På plats nummer två kommer en fin låt. En liten blond gosse som sjunger om att rädda världen. Dessutom är han från finland, bara det gör ju att han får en pluspoäng. Placeringen grundar sig mycket på storyn om att han själv har skickat in ett klagobrev på hur dåliga bidrag finland alltid skickar och att han borde bli skickad istället…Är det sant ja då e han värd denna andra plats.
På plats nummer tre kommer en härlig reunion i form av blue. Inte världens bästa låt men det är ändå så nära bra musik vi kan komma!
På fjärdeplats kommer inte helt otippat Litauen. Seriöst. Jag blir glad av den lilla tönten i hatt och glajjer…han gör mig glad. ngt i hans hoppande och ryck i takt med musiken får mig att må bra. Plus i kanten där!
Femteplats kommer den gladaste låten i hela tävlingen. Norge! Bara hennes första ”e ni klare” och sedan första texten, my grandma told me… ja jag gillart… hej sommar å grillkvällar å härligt sällskap.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *