En styck icke planerad helg

| 0 comments

Egentligen skulle jag sitta på ett tåg upp till Stockholm för att spendera helgen med goda vänner, vin, bra musik och Axwell live på scen. Nu blev det av olika anledningar inte så och jag är kvar i Göteborg utan planer denna helgen. What to do? Jag har lite olika förslag såklart.

* Ta tillfället i akt att förbränna lite semesterkilon. Eller inte kilon, jag kan ju inte utföra mirakel på en helg. Men att bränna lite kalorier, det kan jag i alla fall sätta upp som mål.

* Börja planera min 30 års fest. Ja varför inte. Det må vara måååååååååånga dagar kvar, det vill jag i alla fall tro, tills den dagen kommer men folk brukar ju ändå säga att man skall börja planera i tid.

* Funderar på om jag i sådana fall redan skall börja planera mer saker i livet som bröllop och dop. Nä då, fortfarande ingen man vid min sida men hänvisar till ovanstående argument.

* Fredag, lördag OCH söndag…känner brist på kreativitet.

* Umgås med vänner. Mycket bra förslag. Det bästa av dem alla. Det bästa med detta alternativ är att det går att göra samtidigt som man kan ta sig an de övriga exemplen.

483899_10151501615571836_1531382538_n

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *