Filmtips!

| 0 comments

Jag har ju totalt glömt bort att dela med mig av ett filmtips!

Movie 43

Tänk er in i den här situationen. Tre lite smått bakis vuxna människor sitter i en soffa och vill se en bra bakisfilm. En bakisfilm är alltså en lättsinnig film där man får skratta mycket. Där man inte behöver tänka så mycket. Vi hittar en film som har massa kändisar i sig men som ingen av oss ens hört talas om. Alltså filmen jag nämnde ovan. Och DRA MIG BAKLÄNGES! Det är den roligaste film jag sett sen Baksmällan 1. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig, flera gånger.

Ett utdrag ur filmen. För att ni ska förstå nivån på humorn. Ett tonårspar sitter och hånglar i soffan. 12ish. Tjejen reser sig upp och har precis fått sin första mens. Killen får spel ”OOoooh noooo du måste suttit dig på en spik? Shitt, du kommer förblöööda. Hello 911, my girlfriend is bleeding out of her vagina”

Hahahahaha!!

För att ni ska förstå HUR bra filmen var. Vi såg den två gånger.

20130822-143108.jpg

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *