Se möjligheterna!

| 0 comments

Backpacka gör man gladeligen i Thailand, Australien och andra ställen i världen.Vad händer om man skulle göra det i Sverige? Är det möjligt i Sverige?

Rent generellt tror jag inte att folk gör det.

Eller, låt mig förklara vad jag menar med att backpacka. Man lever med sina grejer i en ryggsäck och man har inget förbokat. Man reser på måfå (eller plan) och man tar in på boenden som man hittar. Billigast möjligast.

Jag har precis blivit medlem i hertz freerider. (stavning oklar) Och de erbjuder privatpersoner att köra deras bilar till den ort där den behövs. Det är land och rike runt som dessa bilar behöver köras. Inte säkert att det kommer att finnas en gratis bil tillbaka till din hemstad. Men tänk vad spännande!

 

För övrigt.

Märligt väder i sthlm idag. En sån där dag då alla väder har besökt mig förutom snö.
Over and out

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *