Jag må ha saknat sommaren

| 0 comments

Sommar
Värme
Sol
Ljumma nätter
Bad
Jag älskar sommaren

Men…

- pollentäcken. Jag skulle vilja ha ett privat regnmoln som alltid är ngra meter framför mig, spolar rent allt i sin väg. Det är inte kul att känna sig konstant sjuk i ögon, näsa hals och huvud. Jag önskar mig ett botemedel för allergi av tomten i år.

- maskrosfrön. Roliga att blåsa på stor som liten. Mindre kul att andas in. En liten oro att det kommer att börja växa ogräs i mig. Har dock googlat och det är en på miljarden att det kommer att ske. Får se om oddsen är med mig.

- svettiga nätter. Är man rädd för småkryp som spindlar och annat så sover man med fönstret stängt. Jag vet, ytterst enkelt problem att lösa. Myggnät.

-Småkryp. Varför, varför, varför, finns det så många småkryp som ALLA tycks älska oss människor eftersom de vill vara nära konstant. Jag har fått höra att ni finns för att göda större djur. En hälsning då till dessa större djur, börja ät! Varsågod.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *