Riktiga människor

| 0 comments

Jag totalt älskar de personer som lever livet precis som de vill utan att bry sig ett skit om vad andra tycker och tänker om dem. Jag brukar kalla dem för ett par riktiga original. De är ju inga kopior. De kör sin grej. Jag tycker det är stark. De får mig att le.

Jag önskar att fler av oss kunde sluta bry sig om vad andra tycker och tänker. Köp vilka skor och kläder du vill utan att tänka ”åh undrar vad andra kommer tycka, bäst jag dubbelkollar med vännerna om dessa skorna verklige är ok. tar en bild, mms:ar, säger ngn nej så köper jag dem inte”

Förra helgen mötte vi två riktiga original. Helt underbara och bekymmerslösa. Lever sina liv utan att bry sig ett skvatt om vad andra tycker. Och jag tror att de är betydligt mer lyckliga än många av oss andra.

20130417-102736.jpg

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *