jag blir orolig för mig själv

| 0 comments

Två veckor av fyra semesterveckor har gått.

Jag har alltså två veckor kvar!!
Vi är alltså mitt i den svenska sommaren.
Vi har sensommaren kvar att njuta av och en häääärlig höst väntar runt hörnet.
Inatt drömde jag att jag hade en ny lägenhet
Den var otroligt fin och utmärkt utsikt!
JAG julpyntade.
Granen sattes upp och tomtar placerades ut
Så hiiiimla mysigt och fint var det.
Sen plingar det på dörren och en polis kommer in…han tittar sig omkring och lägger handen på min panna och undrar hur jag mår. Jag svarar att jag mår toppen. Då berättar han lugnt och fint att det är Juli månad och att julpynt är ngt man har i december.
Sen vaknar jag.
Jag är alltid tidig med julkänslan och julpyntscravings
men Juli månad?

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *