Bonnaglädje!

| 0 comments

Jag har inte haft några fänsy tv-kanaler på många år. Har överlevt rätt bra med bara bonnatv. Överlevt i den bemärkelsen att min box med vänner och sex and the city har gått så många varv att de näst intill är utslitna och jag kommer att behöva önska mig nya boxar i julklapp. Men så för tre veckor sen hände det jag trodde var totalt omöjligt. En serie börjar på fyran som är så brutalt bra att även om jag hade haft femman och trean så hade jag ändå kollat på det här. Jag blir så nervös att jag biter av mig naglarna….shitt vad bra det är!

Tower_TheFollowing

 

 

För övrigt så säger de alltid innan serien börjar ”vi vill varna känsliga tittare” De borde istället säga ”vi vill AVRÅDA känsliga tittare”

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *