Garderobsbekymmer

| 0 comments

Kan jag ha väldigt många gånger per år. Garderoben är fylld med kläder men jag hittar absolut inget att ha på mig. Så mötte jag på den här filuren i helgen. Jag kunde inte låta bli…

-jag måste bara fråga, varför?
-jag är ju skitsnygg! jag vill sticka ut, inte vara som alla andra.
-köpte du allt som ett set eller köpte du kläderna var för sig
-jag köpte dom igår, fick hjälp av en expedit
-vänta lite. Det är alltså en expedit som har hjälpt dig att matcha ihop din outfit?
-japp!

Jag skrattade och frågade om jag fick ta en bild. Det fick jag självklart. Herr dansa på scen och sticka ut hade inget emot detta. Jag kan så här i efterhand fundera. Är det jag som inte har koll längre, är detta inne? Eller gick han in och bad om en outfit som skulle vara så galen som de bara gick?

057

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *