Flodhästar och Frieri

| 0 comments

I lördags var det äntligen dags, som vi längtat, för tjejkvällen ”pre-summer kickoff”. Skit i att det är minusgrader och skit i att det inte finns en enda blomma på marken. Vi klev in i en lägenhet där det kvittade vad det var för väder ute. Det var riktig feeling och känslan var en sommarkväll på västkusten. Skaldjur, bubbel och rose som sedan mixades upp med gamla hits och charader.

Maten var så pass god att en av gästerna friade till värdinnan ett flertal gånger. Charaderna drog i gång och även de som i vanliga fall inte skulle ställt upp kände sig så pass trygga i sällskapet att de utförde charader mer än en gång.

Kvällens skrattkalas startade när en av tjejerna står och gestikulerar där vi förstår att det är ett djur hon söker. Gissningarna börjar på vampyr men övergår sedan till fågelarter med långa ben och slutar i det korrekta svaret flodhäst. Underbart!

Tack tjejer för en fantastisk kväll, natt och morgon:)003

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *