Jag förstår inte vissa människor

| 0 comments

Om vi skall försöka få ner antalet brott som sker varje år, varje vecka, varje dag, då bör vi agera med de medel vi kan. Vad har vi då för medel i det här landet att använda oss av? Jo Polisen. Det är de som har som jobb att sätta dit Bovar, jag väljer att använda ordet bovar för att det ordet får generalisera alla idioter som inte kan lagen i det här landet. Misshandel, rån, våldtäkt, tjuvar och annan skit.

Alla människor har ett val. Även idioter som inte kan skillnad på mitt och ditt. Alla har ett val. Om en polisbil, eller till och med flera, ligger hack i häl bakom din bil. Du har ett val. Det är bara föraren i bilen som står för beslutet att antingen sätta gasen i botten eller att stanna och ta sitt straff. Personen i fråga hade ju ett val redan innan hetsjakten. Att göra rätt för sig och betala för bensinen eller försöka sig på att sno den, men då räknar jag med att även den största idiot vet att det är olagligt och chansen finns att en polisbil kommer att dyka upp.

Jag tycker att, om det nu var polisen som beordrade att öppna bron, att det var smart. Ner med bommarna och upp med bron. Ett riktigt smart drag för att få bensintjuvarna att stanna. För det är ju polisens jobb att få fast gärningsmännen.

Återigen. Det är föraren, bensintjuven, som tog beslutet att åka igenom bommarna på bron. Det var inte Polisen som tog det beslutet åt den personen. Så snälla. Sluta klanka ner på de som försöker göra sitt jobb. Jag blir lika förvånad varje gång som så många av oss i det här landet ställer sig bakom gärningsmännens ryggar när något sånt här händer. Ingen behöver skadas eller mista livet på sådana här sätt när man håller sig till lagen och inte viftar med fejkade pistoler eller sätter gasen i botten när man har med polis att göra.

Jag vill i alla fall leva i ett rättvist land där bovar sätts bakom lås och bom. Och för mig får man använda vilka medel man vill för att få det att hända.

IMG_0700

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *