Kreativ på 40graders feber

| 0 comments

Ligger ner

Fryser
Skakar
tror knappt jag skall överleva natten
i vaket tillstånd
kreativiteten flödar!
Feberyra?
”Boende, jag behöver nytt boende. Har stått i kö i 4år…inget händer…”
Men så kläcker jag en helt suverän ide!!
”Om jag ser till att bli gravid. då är det bara åtta månader kvar i 2a hands träsket. Sen föder jag barnet. Går på mammaledighet i 1½ år…Då innebär det att jag har stått i två år till när jag e klar med det. Å när ja e mammaledig kan ja ju bo i ngn annan stad där man får en lägenhet lätt. Fan vad bra! För om man lägger till två år, då har ja ju stått i 6 år totalt. Då MÅSTE det ju finnas ett 1a handskontrakt till mig!!”
Sover några timmar.
Vaknar
Inser att JÄVLAR vad kreativ jag är på febertopparna
Men det är en lägenhet jag vill ha NU
inte om två år
å barn??
tänk om tänk rätt
men poäng för kreativiteten!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *