Vilket behov är det som förväntas uppfyllas hos förövarna?

| 0 comments

Jag förstår verkligen inte ( inte någonstans) vart man finner ett behov av att trycka ner på andra, för dem, främmande människor. Varför har man ett behov av att skrika hora, blondie, svenssonjävel, blatte eller andra ord som förövaren anser passande. Vart i helvete ligger behovet?

Har de fått för lite kärlek av sina föräldrar?
Troligtvis ligger inte problemet där eftersom alla vet att man inte får kärlek av att kalla ngn hora.

Har de själva blivit misshandlade och illa behandlade i hela sina liv?
Känns mer rimligt. Men borde de då inte veta hur det känns och inte önska någon annan samma sak?

Har de en störning i hjärnan där de saknar konsekvenstänk, empati, omtänksamhet och andra viktiga egenskaper man bör ha som människa. Till exempel att man skall vara mot andra som man själv vill bli behandlad. Mycket troligt.
Då blir min följdfråga. Hur i helvete kan inte den här personens föräldrar ha sett att hen saknar dessa egenskaper och korrigerat detta i uppväxten? Finns väl ingen vuxen människa som vill att ens barn ska springa runt och skrämma livet ur folk? Och till de idioterna som själva har livspartner och barn. Vill ni att era närmsta ska bli behandlade på det här sättet?

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *