Sjukt kul debatt

| 5 Comments

Är det ok att ta med sig sina barn till vilka cafeer och restauranger som helst?
Ja man ska få ta med dem vart man vill säger många eftersom man annars diskriminerar en hel grupp. Och då slår diskrimineringsnämnden till. Argumentet löd typ; hur skulle det vara om ett cafe portade folk mellan 20 och 35??.

Ja det är ju inte direkt så att världen skulle gå under om ett cafe skulle göra det. Ja menar jag är ju faktiskt portad från ”minnenas afton” på krogen(enbart 30+ är välkomna in). Inte så att jag dragit in någon diskrimineringsnämnd för det?

Och för att citera Katrin i debatten, barnen lär ju inte känna sig diskriminerade, de vill ju ändå inte sitta still på ett cafe och fika och mysa…

Jag tycker cafeer och restauranger ska ha rätt att porta barn. Likaväl som det är välkommet att ha cafe där man välkomnar barn och har lösningar vid varje bord där barnvagnen får plats.

 

5 Comments

  1. Porta de små jävlarna bara. Fast jag tror du ändrar dig den dagen du själv får barn.

  2. Njae.. om jag får barn som kutar runt å stör så kommer ja tycka att de e jättejobbigt att de stör andra så då kommer ja stanna hemma tills de kan hantera stillasittande avnjutning av bakelse i minst en timma.

  3. Ok. Fast det vet jag inget om för jag har inte provat dina bullar.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *