Gooomorron gomorron!

| Inga kommentarer

Jag är i en fas där jag är lite emot alla dessa speciella dagar i kalendern. Inte att jag är emot exempelvis semledagen egentligen.
Men facebook, instagram och twitter tappar sin charm totalt så fort det är en speciell dag. Att gå in på instagram på fettisdagen får mig att må lite illa, 20 bilder på fint fotograferade semlor får mig att vilja stå utanför detta grupptryck. För att inte tala om alla hjärtans dag. Som singel kan man tycka att det är nog jobbigt att alla är så himla puttinuttiga mot varandra. Att behöva se allas blommor, hjärtan och choklad blir mer en smäll på käften än att man gynnar alla all denna kärlek.

Så för att nu gå emot strömmen helt och hållet så lägger jag nu ut en bild på en semla på en helt vanlig måndag. Till frukost dessutom.

För att jag kan!

239

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.