några timmar kvar

| 0 comments

Sen bor ja och mitt nya liv i en alldeles egen lägenhet! Å det ska firas! Champagne är köpt och schlager kommer visas på tv! De ni! Inte illa firande! Så sista natten nu i den stooora lägenheten på 103kvm. Rätt gött. MEn lite ledsamt ändå, har ju ändå varit mitt hem i två år, så de känns ju iaf.

En kommentar till mitt förra inlägg. Jag var arg, ledsen å deppade ihop totalt innan jag skrev det där. Och jag tog i lite för mycket tror jag. Det tog mig väl två eller tre timmar att komma över det. Å nu mår ja bra igen! Tack ni som hjälpte mig å fanns där för en storgråtandes Malin! Puss på er! Så skönt å veta att man har riktiga kompisar och nya vänner!

Så nu är hon på topp igen! Och snart flyttar hon! jippi! Prata är bra! Att grubbla är dåligt! dagens viktiga medningar!

Nu kommer ja leva utan nät i två veckor verkar det som, hur ska ja överleva….?! Hur gjorde man förr..hm..kommer inte ihåg. Men kommer ju vara en del i skolan. Får passa på å uppdatera här då! Men kommer kännas ensamt utan msn…får försöka använda min mobil istället. Det pissiga är ju dock att hemtelfonen inte kommer kopplas in på två veckor den heller…Riktigt illa. Men men, ja överlever! Får leva lite stenålders!

Godnatt! Vi får se när vi hörs igen. /Malin

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *