Överlever en månad till!!

| 0 comments

Jajjamensan! Bra jobbat Malin! Jag har precis betalat alla räkningar för den här månaden, å ja överlever ännu en månad! Så himla gött! Trodde jag skulle vara utan lön den här månaden, för hela csn gick till räkningar av alla de slag…Nu tänker ni…shitt vad räkningar den där tjejen har. Men denna månaden ska ja betala tillbaka 2500 på bostadsbidraget som ja fått för mycket innan, plus att en vägg i den förra lägenheten inte var så snygg efter att vi flyttat ut, så de skickade en räkning på 2000 därifrån med…Därför denna extrema summa! Illa illa…jag är sååå glad att ja har extrajobb! Tack Anna för att du anställde mig! haha!

Dokumentärfilmen är klar! Jippi! Nu slipper man sitta vid en dator från 09 – 17 på länge! Nästa kurs är dock webbdesign igen å kursen efter det ”att skriva reportage” så det blir ju datorer ändå…Ska bli gött å jobba ihelgen måste ja erkänna. Få se människor. Slippa datorer!

Långhelg! Eller helg blir de kanske för min del! Jag jobbar ju lörda å sönda. Men är ledig på både månda åsså i dag freda! Lite extra lyxigt faktiskt måste ja säga. Jag har lite planer för helgen faktiskt. Ska shoppa lite, dock inte för mycket eftersom ja ska spara varenda öre ja kan…men måste få shoppa liiiite när pengarna kommit! Ska ha filmkväll, någon har övertalat mig å se en film jag aldrig sett! Kanske har ja inte sett filmen av en anledning…haha! Sen blir de som Emmelie uttalade det ”EN öl kväll”…å eventuellt även butiksfest på sönda…å ja! e bjuden på partaj på lörda med…men men…gött å ha mycket å välja på! Men efter förra helgen vet ju ni alla att ja väljer de lugna valen! Filmkväll å ”EN öl kväll!” haha!! Men en butiksfest kan ju oxå vara lugn ;)

*Eliten, alla får ligga* (internt skämt för oss som e med i eliten!)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *