telefonjour för fulla personer!

| 8 Comments

Haha! Kom just ihåg att Mli ringde i natt, ja hörde inte alls vad hon sa å hon hörde nog inget heller för de va ett jäkla liv i bakgrunden! Lite kul att det inte går en enda helg utan att ngn ringer mig mitt i natten! Å det e olika personer varje gång! haha! Fast har ju några stammisar på telefonjouren i alla fall! Men ibland ringer de lite otippade personer! Å de e glada, arga eller ledsna…men den gemensamma faktorn är att de alla e fulla! Måste erkänna att när min telefon ringer mitt i natten, då tänker ja aldrig ”åh shitt nu har de nog hänt ngt” Utan jag tänker ”undrar vem de e som e full å pratglad denna gången” Tänk vilken shock ja kommer få när de väl ringer ngn från ett sjukhus ngnstans…

Hoppas det var nått riktigt kul du tänkte berätta för mig i natt MLI! Å hoppas du kommer ihåg de så du kan dra historien en annan gång! haha! Hoppas du har de kul i sälen!

*I picture you, in the sun*

8 Comments

 1. Ja de e nog så! Eller så var typ Måns eller Bengtzing på afterskin! haha! Då e de ju mig hon tänker på! haha!

 2. Haha! Bengtzing, ja, tänk om det var så. När jag gick i gymnasiet och gymmade brukade jag värma upp med Bengtzing. Jag cyklade i 20 minuter, hon höll i Ordjakten. :o

 3. Haha! Uppvärmning till ordjakten! Illa de lät du! Är du eventuellt på att ta årets första dopp rasken!? I dag?! Ta med handduk till skolan så kan du ju välja sen! hehe

 4. Haha, ja, men fyran vaar alltid på på gymmet. ibland gick det där flygande doktorerna eller vad det hette.

  Sedan är hon ju ganska het också så det är inte fy skamm. ^^

  Japp, jag tar med badkläder. ;)

 5. Haha! Som att ha ett fiskespö från huvudet med en korv på!! Fast du cyklade eller gick på en träningsmaskin med bengtzing framför dig! hahahaha!

 6. hahaha, typ ^^

  Fast jag nådde aldrig fram. men bra konditition hade jag då, men den är borta nu också. precis som bengtzing på ordjakten. :p

 7. Om sanningen ska fram så va bengtzing inblandad… jag stod på sclagergolvet på HC… å så kör de igång ”jag ljuger så bra” jag var ju bara TVUNGEN att tinga Malin… rösten i huvudet tvingade mig! :D Men itne fan hörde jag va du sa! jag skrek bara ”hör du malin, höööör du?” I övrigt saknar jag eliten…. kommer tillbaka ikväll!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *