förbryllad

| 2 Comments

Här har man gått upp tidigt flera mornar i rad å gått och sprungit runt munken…men i dag när man ställer sig på vågen..vad händer!? Ingenting…What is its problem?! Well well well…I aint givin up that easy…Så snart ska ja ut på en liten promenad till…!

*beach 2007 here I come*

2 Comments

  1. du omvandlar din kroppsmassa till muskler, därför går du inte ner i vikt

  2. men maaalin. Du får ju muskler å blir stark. Fram men måttbandet!! Det är mycke bättre än vågen. Eller om du törs så gör du en fettmätning. De vill jag göra. Men risken finns ju att man blir djuuupdeppig när man får resultatet. Men som de redan står så får du muskler å de väger mera än fett så förmodligen om du skött dej så har du minskat i fettmägd. Seeeen, käka mycke nötter, bra fett å annat bra. Mera mandlar, valnötter å macadami, hasselnötter!!
    Puss på dej!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *