fnisselifniss

| 0 comments

För er som kanske inte reagerat på förändringen på min blogg så kanske ja ska förtydliga den lite för er. Innan stod det ”Charmig – my way back to hapiness” eller ngt liknande…Å sen under stod det ”från att ha blivit hjärtekrossad till att känna lycka igen” Eller nått liknande, kommer inte ihåg ordagrannt! Om ni då har märkt den förändringen, eller ser den nu när ja påpekar den! Då förstår ni att ja mår prima! Och att bloggen inte längre handlar om att bli lycklig igen…för ja e lycklig igen. Lycklig singel! De trodde ni inte ja kunde bli va! haha!

Vad händer i Mallans liv då?! Inte mycket eller kanske lite!! Hade en helmysig filmkväll igår hos david å kim…såg epik movie…hmm…väljer att inte kommentera filmen! Imorrn blir de till å jobba! JIppi!! Pengar pengar pengar!! Sen så kommer pappsen på besök på freda å sen om de hinns med ska ja fota gurra på kvällen! lörda jobb igen å förhoppningsvis fest på kvällen…Sönda antingen fota gustav om pappa stannar länge på freda…Annars blir de kanske movienight istället! Men ja lovar, kommer blogga om allt detta! Trust me!

*next time!*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *