Examen!

| 3 Comments

många härliga minnen kommer ja bära med mig från denna helg..eller…alla är väl inte härliga..men minnan är det i alla fall!

Ja å frida på champfrullen!

Dagen började med champagnefrulle så klart!! mycket lyckat! Värmen var på topp…när ja klev upp vid åtta var termometern redan på 28grader i skuggan…så hett..japp det blev de. Efter champfrullen blev de genrep i kyrkan, sen mingel på skolan å sen seremonin i kyrkan med alla släktingar i bänkarna. seremonin sög…ursäkta mig skolan å alla som säkert lagt ner all sin tid på den…men den sög. Hade förväntat mig ngt bättre..Tal efter tal..bla bla bla…å en massa låtar som folk satt å suckade i…Under en låt började tom publiken klappa händerna innan den var slut..men de sket ju orkestern i och fortsätte..Hettan var ju ett faktum å de var ju ett under att ingen svimmade i värmen.


Jag och Hägg efter kyrkan i den fiiina blåa sjalen som vi bara fick låna under kyrketiden…

Efter kyrkan åkte ja å HELA min famlij till piren och åt en härlig middag…först hade vi sittplatser i solen, men de gick inte..så personalen fick flytta in oss..tack gode gud för att det gick bra. Sen satt vi å åt goood mat…Å när vi reste oss upp hade alla lite extra rumpsvett! haha!

18:00 Partyt börjar! Folket droppade in hela tiden och vid 20 snåret så var de flesta på plats, min innergård hade nu blivit examensfesten! Massor av härliga människor och ja fick massa fina presenter!

Jag och min underbara lilla guddotter Julia! I love U!! Å det bästa av allt! från å med i lördas heter ja Moster Malin! Å inte Malin…gudmodern…haha! Å hanna, du får vara moster till mina barn!


Tack igen till
Tezzan – för vinglasen å vinet
Mamma m.f. – för halsbandet å pengarna
Pappa m.f. – för armbandet å pengarna
Hanna å Johan – för vasen och ljushållarna

Nått som var ganska gött med kvällen var att ja höll mig ganska nykter, himla härligt faktiskt, minns allt å var inte alls bakis dagen efter. Gött kött! OCH!! jag var tack vare min nykterhet inte en av dem som badade i fontänen på vägen hem! hihi! Men ja hade nog tyckt dce var kul..så lite synd kanske de var att ja va för nykter! haha!

Nu har sommaren verkligen kommit till Jönköping, alla ligger vi som avsvimmade degklumpar på stranden å masar oss ut i vattnet för å svalka oss…ne…degklumpar var väl å överdriva…små atleter! hahaha! Well well…

till helgen kommer hela min släkt fira mig, blir kul…hela 40 pers i mammas lägenhet..får se hur de går i hettan å trängseln! haha!

*please throw me in the water*

3 Comments

  1. måste tacka för en trevlig fest och för all hjälp jag och Micke fick av er innan vi behagade dyka upp vid kyrkan.

    Men trodde jag skulle bli bortklippt på andra kortet där. Hade inte gjort något, ser ut som jag kommer direkt från nån festival, lite kontrast sådär…

  2. haha, jo du kommer bli bortklippt! men har inte orkat/hunnit göra det än!!

  3. häjje gumman!! efter många om å men har ja lyckats hitta din underbara blogg=) vill än en gång tacka för en trevlig helg o gott sällskap!!! förstår inte va det var för jäkla puckon som fick för sig att bada i en fontän…folk har ju ingen klass och kultur nu för tiden….=)ha en fortsatt trevlig dag… massa pussar till min lilla sötnos //Tezzan

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *