parental control

| 0 comments

Slog på MTV, min förhoppning var att få lite musik i lägenheten nu när ja inte har ngn stereo eller radio…Men så var det ett enligt mig wierd program på. Och jag var bara tvungen att kolla upp vad detta var.

Parental Control är alltså förldrar som inte gillar sin dotters/sons pojkvän/flickvän och vill att dottern/sonen ska gå på två blind dates för att de vill visa att det finns bättre kandidater där ute. När denna person sedan är på dejt med dessa två personer som e utvalda av föräldrarna filmas allt och mamma, pappa och nuvarande pojk- flickvän sitter och tittar på hur det går. Hur sjukt är inte detta? Och hur kan dessa barn till föräldrarna godta detta? är alla så mediakåta att de är berädda att offra sina förhållanden för att deras föräldrar inte gillar det? Det som är enligt mig ännu sjukare är att barnen sen står inför alla och väljer en av den nuvarande och de två blindsen…Många är det som väljer bort pojkvännen/flickvännen… Är det bara ett billigtknep att vara med i tv? Att de fejkar att de har ett förhållande? För om jag hade haft ett förhållande med ngn jag var kär i, då skulle inte en dejt med ngn annan kille få mig att välja bort den pojkvännen. inte så fort….

En sak är då säker. När jag väl hittar en kille som ja faller för och jag bestämmer mig för att presentera honom för mina föräldrar, då har jag gjort mitt val. Och mina föräldrar får bara acceptera det. Om de av ngn konsig anledning skulle total hata honom och misstänka att jag blivit hjärntvättad…då får de ta upp det med mig med riktiga argument. Inte med blinddates på MTV.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *