tjejen med självförtroende?

| 0 comments

Den tjejen fanns för ngra veckor sen…men i dag var de ganska klart att den tjejen inte finns just nu. Härregud! För första gången på sååå länge kände ja mig så otroligt osäker, ful, dum i huvudet, fet, äcklig å ja vet inte mer…jösses…

Vet inte om det har att göra med att ja e osäker på jobbet helt plötsligt eftersom det nu är heltid och man räknar mer med mig än innan och för att ja jobbat med Anna the boss igår å idag. Eller om det hänger på att ja mår väldigt dåligt över min kropp för tillfället…Men mitt självförtroende e nästan putt väck om ja ska va helt brutalt ärlig.
Vart försvann det? När försvann de? Visst, man e ju alltid lite osäker på sig själv, men när de kommer till kritan har ja alltid haft rätt okej självförtroende. Men att kommentarer från en viss person gjorde så mycket för mitt psyke…det är ju läskigt.

Men tur är ju att min träning är i full gång och den nyttiga maten slinker numera ner i magen…Så förhoppningsvis kommer självförtroendet tillbaka i samband med att kilona rasar!

Inventering i morrn på jobbet, så då går man upp vid halv sex…kul! men man får ju sluta vid fyra! de e najs! Har man heeeela eftermiddan å kvällen å leva!

*hokus pokus*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *