typiskt tjejigt!

| 0 comments

i morse skulle vi åka bil till jobbet! Härligt härligt, slippa ta bussen tjugo i sju en onsdagmorron! Men vad händer, jo det börjar blinka tre lampor i bilen….å vi tjejer hade ju ingen aaaaaning om vad dessa betydde. Helt plötsligt ser vi att motorn är uppe i över 100grader….

- BILEN KOKAR!! Jag måste stanna!

Så vi stannade…öppnade motorn (som om de skulle få oss att bli smartare!) Hmm…vi började titta efter kylarvätskebehållaren..eller vad de heter…trodde vi hittade den, fyllde på lite vatten, testade men motorn var fortfarande skållhet..!
Då började vi ringa runt för å kolla om vi kunde fortsätta köra. Så det ringdes till mina pappor, till en bilkunnig kompis å till sandras pappa å Fias Pappa…Men vi blev inte mycket klokare av det inte.

Så vi tog bussen till jobbet å ställde bilen där!

Sen efter jobbet bestämde ja å sandra att vi går till nybergs å atterviks för å ta reda på vad lamporna betyder å se om de hade möjlighet att hjälpa oss. MEn Nybergs ville inte ens hjälpa till med lamporna eftersom de inte sållde audi…snobbar! Atterviks visste inte vad lamporna betydde…HALLÅ?!?! Jobbar ni inte i en bilaffär?!

Vi chansade på att köra bilen hem efter att sandra ringt sin pappas kompis å efter att ja ringt min kusin Marina om vad lamporna betydde. Marina har precis tagit körkort så vi tänkte att hon nog har lamporna i huvvet! Å de hade hon! Vi fick reda på att den ena betyder att bromsarna kan vara skadade. MEn vi chansade å köra bilen hem iaf! tillslut kom den upp i över 100grader igen men vi hann in med den på en shell mack.

Där fick vi underbar hjälp!! De kollade i motorn å lite andra saker. Toppen toppen! Så nu vet vi att fläkten inte funkar å att batteriet e ngn vajsing med. Gött gött…Tur att de inte e ja som äger bilen! (sorry sandra!!) Så nu står gråsuggan på shell tills imorrn då de kommer ngn å tittar till den!

Så om ni får problem med bilen…åk inte till en märkesbilaffär…eller verksta heller för den delen. Åk till shell! Där får ni gratishjälp!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *