Ska vi ta en kaffe?

| 0 comments

I måndas.
Jag var så oooerhört trött heeela måndagen. Och jag hjäspade heeela tiden. Uch, fick verkligen ursäkta mig hela dagen. Och jag vet inte hur många gånger jag sa ”Idag är verkligen en bra dag att börja dricka kaffe” Sen när jag skulle möta upp Mia på tåget så ringde ja Sara…och det slutade faktiskt med att vi tog en kaffe på centralen! haha! Å Sara var så go! Hon sa till personalen att jag måste få en svag latte eftersom ja inte gillar kaffe men ska lära mig! Sötnos!!
En kaffe fick jag! och den slank ner! Haha! även om det tog mig en halvtimma att få ner den så slank den ner.
Dagen efter så var jag ju tvungen att bevisa att ja kan dricka en kaffe, så det blev en till! (enormt svag latte alltså med chokladsmak)

Titta vad fin!! Inte alls så illaluktande som vanligt kaffe!

Jag drack upp den! SÅ stolt!! Nu kan även jag stoltsera med frasen. Ska vi gå å ta en kaffe ihop?!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *