hairquestion

| 3 Comments


Här sitter jag och funderar på hur jag ska göra med mitt hår. Innan var jag säker på att färga min utväxt. Alltså fortsätta att vara blond.


Men så hittade jag brunhåriga Malin på nätet.

Och Korthåriga MalinFick lite smått frustration. För nu är jag inte säker längre. Nu vore det najs med brunt hår känns det som. Men ja e osäker. Eller så kanske man ska sattsa på ngt heeelt otippat. Inte som den korta frissan men ngt vågat å nytt!?
Sen hittade jag den här härliga bilden och var bara tvungen att slänga med den! Tror aldrig jag haft så enormt kul med dig Jakob som jag hade den kvällen! Haha! GO After Ski!

3 Comments

  1. Blonda Malin med långt hår och snelugg som på profilbilden i svart o vitt är URLÄCKER.. =)

  2. Jag gillar blonda bäst.. du ser så totalcharmig ut!! Pöss

  3. Malin, helt ärligt så hör kagom full å seg efter kockis ocj snakck med peder the lamb. De är soon summer å då kommer du vare sig du tror eller ej vara sugen på att vara åt de ljusare håller. Okej. De är snyggt att vara brun å brunette. Men de är ett JÄVLA jobb. Så kör på ngt snyggt blont. Mitt tips. LÄtt, snyggt å enkelt. Good night. You better smyfga in sen. Lovve- Puss

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *