personligt

| 2 Comments

det är ett ord som många definerar på olika sätt
många har olika gränser för vad som är ”för personligt
Jag själv har nog ingen gräns alls.
Eller jo, klart jag har. Men den är väldigt långt borta.
Jag sökte till programmet ”i sanningens ögonblick” och kom vidare.
Jag själv hade inte haft ngra som helst problem att sitta och berätta alla mina ”hemligheter” för svenska folket. Det hade ju bara varit att berätta för exempelvis mamma, pappa, farmor å mormor att de inte fick kolla på det. Eller att de fick kolla på egen risk.
Men efter att föräldrarna tjatat om att detta är mitt livs största misstag, så vacklade även jag. Å när Sara poängterade att jag vill jobba inom tv och att detta alltid skulle förfölja mig resten av framgången…så tackade jag nej.
Jag tackade nej till de närmsta 500 000 kronorna jag ngnsin varit.
en halv mille.
ångest!

( by the way, min dator luktar fortfarande vanilj!)

2 Comments

  1. Men tänk om du blir en toppenprogramledare så kanske du tjänar så mycke på ett program å de är de ju värt. Å inte kan pressen skriva elakheter å annat om dej då inte!! Heeelt rätt besult.

  2. rätt beslut gumman. men shit va roligt det hade varit o se dig på tv…haha..malins sexchock i den nya tvsåpan. Malin pratar ut för hela svenska folket. Jag ser rubrikerna redan ;)haha. näe gumman det kan nog kvitta. en seriös framgång tippar jag på ist!
    men grattis att du kom med! kram

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *