frustrerande

| 0 comments

Så partysugen som jag varit i dag. Uch. Det borde inte vara tillåtet att vara så partysugen när man vet att ingen kommer vilja haka på. Hade ju varit grymmt kul att ha en Malin å Sara kväll. Två tjejer gör storstan! Men förstår henne. Lilla Sara var ute i går å kom inte hem förens seeeent! hihi! Så hon har varit lite bakis idag.

Stör mig att jag inte har fler vänner i den här stan som ja kan få med mig ut. Att man lixom e lite beroende av de få vännerna man har. Man skulle ha som man hade i Jönköping. Över 100pers som man kunde sålla bland när man var partysugen. Alltid fanns de ngn förfest och alltid fanns det människor som uppskattade ens sällskap över en flaska vin!

Nästa fredag däremot har ja bokat in fest! haha! Jag hoppas iaf på att de blir fest. Men afterwork är väl lika med fest!? I alla fall om jag får bestämma! Så jag ska se till att vara riktigt läckert klädd den dagen!

Idag hade jag en superhärlig dag föresten! Mitt jobb…jag älskar verkligen mitt jobb! Tog lite sovmorron eftesom ja inte kunnat sova med Mia i samma säng. Härligt att kunna flexa lite! Sen var tanken att jag skulle hänga om hela butiken i väsby. Men gurra hade redan gjort det, å det var jättefint! Så superhärligt! Så jag gjorde lite kontorsjobb, tog lite lunch i centret! Det var föresten då partysuget kom! Gick förbi systemet….helt plötsligt såg jag mig själv ståendes utanför systemet med en kassa med en flaska vitt och en flaska skumpa! haha! Oj då! Sen blev det inköp av ett litet paraply som får plats i väskan! Sen tillbaka till jobbet. Prova lite kläder på vero sidan…lite mer kontorsjobb. Lite bossande över Gurra hur han ska strlk sortera sina högar. Sen pendeln hem igen! Det låter ju härligt!! Dock betyder ju kontorsjobb att man jobbar! Bara så ni vet!

Visst ser det aldeles underbart ut. Sommar å skumpa!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *