Majken har flisor mellan låren!

| 0 comments

Idag åkte jag till min nya butik i västerås. Där möttes jag av ännu en shopmerchare som heter Malin! Nu är vi fyra! haha! Nu finns det två distriktsmerchare som heter Malin och två shopmerchare! Enormt lätt för cheferna att komma ihåg våra namn! toppen!

På tal om namn. Det är många föräldrar som förr döpte sina barn till det namn som barnet föddes på. Som i dag. Idag fyller Johan år, och det är johan som namnsdag…dålig fantasi tycker jag. Jag å Sara kollade upp vad vi skulle heta om vi hade döpts till det namn som fanns på den dagen då vi föddes. Jag skulle ha hetat Majken, Sara hade hetat Ingela. Tänk om vi hade fått de namnen. Majken och Ingela! haha! Det hade fasen varit lite coolt! Majken!
Idag har jag fått flisor mellan låren.
Hur då undrar säkert ni och börjar fantisera iväg.
Jag har monterat ihop ett ”träd” som tillhör våran skyltning för nästa månad.
Helt obehandlat trä, flisor så de skriker omdet.
Hur fick jag dem då mellan låren.
Jo vi skulle ju skruva ihop en massa delar och eftersom vi inte hade ett skruvstäd (som ja tror de heter) Så fick jag agera ett. Så jag ställde en bit mellan låren, knep och Jossan skruvade fast en bit på den jag höll i.
Det komiska i det hela är att jag nog kommer ha träningsvärk i de innersta lårmusklerna imorrn…å Jossan kommer ha träningsvärk i handleden! haha! Jag behöver börja träna. Önskar mig ett gymkort i present!
Ja tillslut fick vi hjälp av Jimmy eftersom våran skruvdragare slutade funka av ngn märklig anledning. Var grymt impad över att Jossan kunde alla namn på alla verktyg och delar till verktygen!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *