Läskigt, men sant!

| 1 Comment

Idag satt vi och pratade om otroliga händelser. Många av historierna hade ju dock hänt ”en kompis kompis kompis” Men jag tänkte dela med mig av dem. För sanna e dem! De lovade tjejen som berättade dem för mig. Å det var ju ändå hennes kompis kompis kompis!!

story 1.
En tjej, vi kan kalla henne Mia, gick upp som vanligt en morron för att gå till jobbet. Hon åt frukost och gjorde sig iordning. När hon senare kom hem från jobbet såg hon att mjölken fortf stod framme på köksbordet. ”fan också, jag glömde ställa in mjölken”. Nästa morron samma morronprocedur. När hon kommer hem från jobbet står mjölkpaketet framme. ”men va fasen, e ja dum i huvudet. Härregud. Jag måste verklgien varit trött i morse. Man glömmer ju inte mjölken framme två dagar”. Tredje dagen tänkte hon verkligen på att ställa in mjölken i kylskåpet på morronen innan hon gick till jobbet. Allt var frid och fröjd. När hon kommer fram står mjölkpaketet på bordet. Då blev hon lite rädd. Hennes tanker gick från spöken till att hon själv började bli senil. Fjärde dagen skrev hon en lapp tills sig själv. Jag har ställt in mjölken i kylskåpet. Åsså gick hon till jobbet. Men när hon kom hem stod den lik förbannat framme. Då blev hon rädd. Hon ringde polisen och förklarade situationen. Men polisen tyckte ju inte det var ngt att komma hem till henne för. En hysterisk tjej som babblar på om ett mjölkpaket som stått framme. MEn efter mycket tjat så kommer polisen ändå över. De går in i lägenheten och börjar kolla runt om ngn är där. När de tittar under tjejens säng så ligger där en inknödd äldre man. En uteliggare. Han har då bott i tjejens lägenhet under dessa fyra dagar. Antagligen har tjejen glömt att låsa första dagen och då har han smitit in. Förstår ni vad äckligt. En uteliggare har sovit under hennes säng när hon väl kommit hem. Läskigt. Och Sant!

Story 2
Ett kompisgäng drar ut å partajjar enkväll. Magnus ska sova över hos Andreas den kvällen eftersom Andreas bor mer centralt. De partajjar vilt hela kvällen. Magnus drar hem lite tidigare och lägger sig på soffan och somnar direkt. Andreas kommer hem lite senare. Märker inte av att Magnus redan ligger på soffan utan lämnar ytterdörren olåst så han ska kunna komma in. På morgonen vaknar Andreas i sin säng av att han känner av att ngn är i rummet. Han öppnar ögonen lite försiktigt. Och vid sängkanten står då en lång mörk man och lutar sig över honom och tittar på honom. Andreas flyger upp ur sängen och frågar ”vem fan e du, vad gör du i min lägenhet??” Den mörka mannen går ut från sovrummet in i köket och sätter sig vid köksbordet som är fyllt med fimpar och ölburkar. Andreas rusar upp, får fatt i en kniv och skriker åt mannen ”vem fan e du och vad gör du i min lägenhet!?” Han börjar ropa på Magnus. Magnus kommer invankandes och undrar. ”Shitt Andreas, känner du den här mannen?” ”Vad fan tror du” säger Andreas där han står med kniven i beredskap. Tillslut motar grabbarna ut mannen i trapphuset. När de stängt dörren och låst spanar Magnus i titthålet. Han ser då den mörka mannen känna på alla andra dörrar på hans våningsplan. Läskigt. Men sant. Grabbarna ringde sedan polisen men de gjorde inget åt saken.

One Comment

  1. FY FAN MALIN! När du kommer hem ska vi ha skallgång i lägenheten!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *