Sexchock!

| 0 comments

Sitter å spanar på ”the new adventures of old christine” eller vad de nu heter! Å det är så grymmt roligt! För en gångs skull så hoppar hon inte i säng med killen direkt. Hon brukar vara extremt slampig. Så första gången de skulle träffas såg hon till att inte raka sig. Som ett hårigt kyskhetsbälte! haha! Så enormt smart!?! Men det hon nu insåg när de väl skulle ha sex är ju att de nu gått och tänkt på det båda två under ngra veckor. Och då har man ju byggt upp en förväntan…vilket resulterar i att hon helt plötsligt känner en enorm press på att göra bra ifrån sig i sängen!

Jag tycker det är så enormt kul! Hon gör ju en sådan grej av det. För om jag inte har fattat de hela rätt så är det inte många killar som bangar när de väl fått tjejen till sängen, vare sig hon har hår eller inte! Visst, de e väl inte frescht. Men killarna vill ha sex, å e artiga. Så de tar det de får å blir nöjda! har ja rätt eller har ja fel?

Hahaha! Ja jag har roligt i alla fall! Å det är ju underbart!

Å som ja skrev en annan gång. Sexiga underkläder även under mensperioden. Man vet aldrig vad som händer! Så släng alla fula ”menstrosor” som många av oss brukar spara i troslådan. Köp nya snygga!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *