Att ändra utseende

| 0 comments

Många vill operera brösten, förstora läpparna och spruta in botox lite här och där för att de ska få ett nytt utseende, ett annorlunda utseende. För min del räcker det tydligen med att färga håret och bli ngra år äldre. För enligt vakterna på sthlms uteställen så är jag på mitt körkort min storasyster…Med andra ord har jag gjort att jag ser yngre ut på tre år. Det är ju rätt sjukt. Så ett tips till er som vill förändra era utseenden. Vänta ngra år så kommer det med tiden!

Hade föresten med mig mitt pass ut i lördas för att slippa konversationen med vakterna om det är jag eller inte på mitt körkort. Men då blev diskussionen istället ”har inte du körkort” med ett flin…suck å stön.
Ne jag har privatjet, det är därför ja har passet med mig!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *