Sanningen jag funnit

| 0 comments

Jag är samma tjej idag som för två år sen.

Med en enda liten skillnad
20kg
Som 75 kilos tjej så jobbade jag stenhårt för att försöka se bra ut. Sen om jag lyckades eller misslyckades kan man ju diskutera (Tajta omlott-toppar framhäver magen, inte tvärtom). Jag hade inte problem att få killar. Tydligen har jag en rätt skön personlighet. Och är söt även med lite hull. Good to know. Men jag kämpade nog rätt hårt för att få den uppmärksamheten jag fick. 
Som 55kilos tjejen mår jag bättre inom mig. Jag mår bättre för att jag är lättare. Trivs bättre med mig själv. Jag blir dock ledsen samtidigt som att jag blir glad…
- Hej…men gud…är det Malin? Vad liiiiiten du blivit? Ååh.. bla bla bla bla bla…vill du ta ngn kaffe/vin/mat ngn gång?!
Varför var det inte okej att bjuda ut mig när jag vägde 20kg mer? Varför duger jag helt plötsligt för de människorna jag inte dög för innan?
- Nej tack. (det är rätt skönt att kunna säga Nej, och må bra.)
Skulle vilja påstå att det står 2-0 till mig. 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *