Skillnaden på Sthlm och småstad

| 0 comments

Jag har äntligen kommit på skillnaden på människor i sthlm och människor i mindre städer!!

När ett företag ordnar fest i mindre städer
Jippi!! Alla gör allt för att komma på festen och alla har så grymmt kul! Ingen är rädd för att skapa nya kontakter. Festen håller på natten lång och dagen efter känner alla – alla. Man kan inte bli mer samspelta!

När ett företag ordnar fest i sthlm
Åh nej! Åh, kan inte den personen gå så går inte jag…för jag vågar ju inte träffa andra människor. Så det slutar med att ingen kommer. folk sitter hemma och häckar i sin ensamhet och ingen lär känna ngn utanför sin butik.

Men!
Jag ska inte klaga!
För jag tillhör den skaran som kommer från en mindre stad, vilket betyder att Jag tycker det är kul när ett företag fixar fester åt anställda! Så, desto mer mat och dryck till mig!
”L”

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *