Grattis tjejen! Hoppas pappa inte spydde!

| 0 comments


Idag är det den 8september 2008. För exakt två år sedan hade jag en fest hemma i min stooora trea på 105kvm. Telefonen ringde under festens gång och det var Hanna som ringde. Hon hade fått en flicka! åååååh! Alla tjejer på festen sjöng ja må hon leva till hanna! haha! fast att hon inte fyllde år. Hon hade ju fött barn!
Nu har de redan gått två år och Julia har blivit så stor å så underbar!
I lördas hade de fest med tårta, i söndas hade de fest med tårta och i dag hade de fest med tårta. Pappa Johan är ett stooort fan av Hannas skapelser från köket. Jag hoppas innerligt att den sista tårtan inte fick bägaren att rinna över idag! hihi!
Grattis Julia!!!!!!

Idag har varit en typisk månda.
Massor att göra!
Men det är kul på måndagar. Då är man utvilad!
Imorgon e de tisda, Då blir de iväg till Kista! Då ska jag jobba med Ellan för första gången ngnsin! Det ska bli superkul!
Kram till er alla men framförallt till gosingen Julia!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *